dimarts, 1 de febrer del 2011

Vivències, fantàstiques!

Avui faig una mica d'auto-bombo d'un dels programes que, per contra del que pugui semblar, em fa més il·lusió fer cada quinzena. Es tracta del Vivències, programa que dirigeix en Lluís Capdevila i que amb en Pere Fontserè, en Jaume Gras, l'Emili Julien, o en Miquel Buguñà, fan que a cada programa falti temps per parlar de les històries que porten. 


És molt gratificant veure com gaudeixen fent ràdio i alhora com n'aprenen, perquè s'ha de dir que hi ha dies en què estan tant posats en el tema que gairebé obliden els micròfons de l'estudi, com si fossin realment en una tertúlia de bar, o una conversa al mig de la plaça del poble.

Fa unes setmanes entrevistavem al Dr. Julián De los Pinos, que s'ha jubilat i que evidentment tenia moltes coses a explicar de tants i tants anys de servei com a principal Metge de capçalera de Sant Feliu. Podeu escoltar el programa i llegir una mica de resum del mateix a la web d'Ona Codinenca.

I pel passat programa del dia 21 de Gener, vam tenir una entrevista ni més ni menys que al President del Patronat de la Sagrada Família i Molt Honorable President del Parlament de Catalunya, Joan Rigol. El mes passat ens va rebre a la seva casa particular i vam poder gravar una entrevista, amb la col·laboració de l'Enric Blancafort, que tanca el cicle de programes que hem fet sobre Gaudí, la seva obra (i en particular la Sagrada Família) i el seu pas i empremta a Sant Feliu.


Per últim, fa 15 díes anàvem a gravar una entrevista al Museu d'Història de Catalunya, al seu director, Agustí Alcoberro. L'entrevista s'emet aquest pròxim divendres.


Us emplaço a escoltar o descarregar-vos els programes des del podcast del Vivències, segur que us sorprendrà.