divendres, 18 de novembre del 2011

Una gran victòria

Tots sabeu com ens agrada fer ràdio a la gent d'Ona Codinenca. Les ganes amb què ens prenem els programes. Des de la gent que cada setmana contribueix a fer 1h de ràdio, passant pels especials electorals, les transmissions esportives, la cavalcada de reis o animalades com programes des de la cursa de Pirena.

Aquestes ganes i energies, però, fins ara s'han vist negativament compensades amb un "és que no m'arriba el senyal", "es que avui no se sentia gaire bé", o "és que no sento una altra emissora".

Per sort, avui les coses han començat a canviar. El Ministeri d'Indústria ha resolt una denúncia dels companys de Ràdio Silenci i tanca Grama Radio, que emetia il·legalment des de la Torre de Collserola amb una potència desmesurada i interferia a moltes ràdios de tot el Vallès.

Amb aquest tancament comença un procés de reordenació i racionalització de les potències amb què les ràdios locals han d'emetre, amb l'únic objectiu de que arribin a cobrir per FM el seu terme municipal, i prou. No us negaré, a més que el tema també té una mica de sentit de victòria de gals contra els romans; o de David contra Goliat.

Esperem doncs que les altres emissores que es troben en situació irregular, fomentada en la interferència de Grama Radio es posin a lloc, i per fi Ona Codinenca arribi a tot el poble.

Perquè de ganes de fer ràdio en tenim moltes, però il·lusió i ganes de que ens escolteu, encara més.

Salut i ràdio!