divendres, 10 d’octubre de 2014

Seguim i seguirem cremant!

La setmana passada ho vam fer amb la colla "gran" (que bonic és haver de diferenciar!) amb una reunió i un sopar, i avui ho fem amb la colla infantil, pares i mares. Toca valorar la Festa Major 2014, els punts a millorar, i tot allò que hem fet bé i que ha sortit com pensàvem. 

Aquest any, per sort, la Festa Major ha anat molt bé i la gran majoria de valoracions són plenament positives. Sempre hi ha coses a millorar, però cal reconèixer que gràcies a la implicació de tota la colla les coses han anat molt bé!

Els actes van anar un any amb puntualitat suïssa (i ja us hi podeu acostumar!), totes amb els tempo's previstos, i amb una energia, motivació i resultat espectaculars. Tota la gent va fer la seva feina de forma impecable, i això ha fet que el resultat sigui molt i molt bo.

Ho vam fer a la plaça però no està de més tornar-hi, i és que cal recordar sempre la feina que fan els tabals, portadors, encenedors, carregadors, ajudants i col·laboradors varis, perquè els dimonis puguin cremar de valent i de la millor manera. 

Aquest any hem de sumar a les felicitacions als pares i mares, i com no als petits i petites de la colla infantil que s'han estrenat molt i molt bé, i que van emocionar a tot el poble amb el ball del final del correfoc "gran".

I no vull acabar sense fer una menció especial al Marc Capa, el Jofre Delgado i el Jordi Castellà, amb qui compartim junta. I amb qui hem fet també molts esforços per arribar fins aquí, quadrant coses, organitzant reunions, coordinant grups i calendari, i gestionant un pressupost que aquest 2014 serà de pràcticament 30.000€. 

Gràcies a ells, a tota la colla, i a la resta de gent que ha col·laborat a fer aquesta FM possible. És un honor formar part d'aquest gran grup!

Amb les imatges i vídeos que heu penjat a la xarxa i les fotos que hem recopilat al correu de la colla, hem fet aquest vídeo de resum de la Festa Major.