dissabte, 27 d’octubre del 2012

El somni fet realitat

Amb tota la bogeria de final del curs passat, i la manera com vam quedar absorbits a nivell de temps i de mentalitat per tot el seguiment que vam fer de l'ascens des d'Ona Codinenca, encara no m'havia permès escriure quatre línies sobre l'increhible ascens del C.H. Sant Feliu a la màxima categoria de l'hoquei estatal, per primera vegada en els 39 anys d'història del Club.
Fa dues temporades ens van quedar amb l'espina clavada que el juny passat es van poder treure de sobre. Des de llavors, s'ha seguit apostant per el mateix equip, i per la mateixa idea de club de base, que disposa dels recursos que pot disposar un equip d'un poble de 6000 habitants. 

Amb una temporada molt ben gestionada, arribant amb plenes opcions a les últimes jornades, i amb el premi que significava el fet de guanyar la Copa del Príncep sent-ne els amfitrions, es va arribar al partit definitiu. 
En el fons, es va pujar a la Ok Lliga de rebot, amb una victòria del Mataró contra l'Alcobendas, que classificava matemàticament el Fergo Aisa Sant Feliu. El gran partit però va ser la setmana següent al pavelló Francesc Cassart de Sant Feliu de Codines, on el públic que l'omplia fins a la bandera van gaudir del partit i de la posterior festa de cel·lebració. 
Unes setmanes més tard ens vam adonar de que tindríem un inici de OK lliga prou divertit, amb la visita del Coinasa Liceo en la primera jornada, i un primer desplaçament al Palau Blaugrana, la pista del FCBarcelona. 
I ara que ja han passat aquests dos partits, el que toca és centrar-se en jugar la nostra lliga i defensar la permanència que tant els ha costat d'aconseguir. Serà una temporada molt més complicada que l'anterior, i segurament tocarà lluitar de valent fins l'últim partit!