dimarts, 23 d’octubre del 2012

Engeguem motors

El passat dilluns 17 de setembre va engegar motors la novena temporada d'Ona Codinenca, i després de les primeres setmanes podem dir que el vaixell de la radio ja va a tota vela!

Aquest any comencem amb novetats importants, com son la de l'Associació Vincles, que estrena el "Petits grans trapelles", un programa per petits i grans, fet des de la òptica dels pares, i que aconsella i apropa els problemes i situacions quotidianes de fer créixer els més petitons de casa!

Un program amb aire molt juvenil és el Xerrameca, que sense cap mena de complexe desgrana l'actualitat del poble i global, amb l'alegria que contagien l'Anna Castellet i la Marina Palau.

Una novetat força especial és la de The 3E show (Eclectic Evening Edition), programa que presenta en anglès en Rod Cantlay i que com diu el nom, ens apropa la música més eclèctica. Amb en Lluís Agustí viurem una hora de música irreverent també cada quinze dies, al "Vitamina M".

A més, tornem a tenir de nou un programa de cuina a la radio, presentat per Anna Jané i en Pep Barberà, amb les col·laboracions de la Cristina Asencio i en Pau Corderas. Una hora que ens permetrà inventar i jugar amb un ingredient diferent a cada programa.

I evidentment seguim els de sempre: el Tu Jugues, l'Anem a la muntanya, el VaKaXuTa, el Va un cargol i derrapa, el Va de Sardanes, el Veus, el Tal com raja, el Vivències, el De tots colors, el Fase Alternativa, les sessions de DJ MArkiii; amb el Boulevard, el Catsons, el 7 llunes màgiques, JazzFM i el Peluts. 

Aquesta serà com no una temporada molt esportiva. La idea és fer tots els partits de fora de casa, tot i que estem pendents de com acaben les converses amb els possibles patrocinadors, necessaris se'ns dubte per poder complir amb aquest objectiu que ens hem proposat.

Per parlar de tot això, us convidem dissabte a les 10h a la presentació-esmorzar al Centre Civic, que comptarà amb la presència de la Sílvia Tarragona, locutora de Catalunya Radio i RNE, entre d'altres. Aprofitarem per presentar totes les novetats de la graella i parlar una estona de radio! No hi falteu!

Actualització 26/10 - 16h: Per motius personals de la ponent Sílvia Tarragona, la presentació de la radio queda ajoranda fins el proper 10 de novembre.