divendres, 27 de juny del 2014

Petits canvis, amb @SomEnergia

Ara ja fa un any, i podem començar a valorar les coses amb més solidesa. La veritat és que el pas a Som Energia ha sigut un gran encert. A nivell de preus, han estat si fa no fa els mateix que amb Endesa. L'avantatge és que en comptes de pagar el sou a l'Aznar i la Salgado, els beneficis de la Cooperativa fomenten projectes d'energia renovable.


A més, tens la certesa de que l'energia que consumeixes s'està produint amb fonts renovables, i això, tot i que després es "barregi" a la xarxa, sempre és un punt a favor.

Durant aquest any jo m'he fet també soci de la cooperativa i he mogut un altre contracte a Som Energia. A més, cada soci pot fer-se responsable de fins a 5 contractes del qual no ets titular ni pagador, i de moment ja sóc d'un, tot esperant que a mig termini es facin socis.

El projecte no para de créixer i estem apunt d'arribar als 15.000 socis. Per a l'any 2014 s'ha aprovat un pressupost de 9.000.000€, i en només 4 anys, ja s'han invertit més de 3.500.000€ en projectes d'energia renovable.

Us animo a fer el pas, que és molt senzill i pràcticament automàtic quan la vostra distribuïdora faci la propera lectura. Esperem que aquesta tardor puguem fer una presentació de la cooperativa a Sant Feliu, i apropar així el projecte al poble. Perquè com deia el "nostre" capità enciam: els petits canvis, són poderosos.