diumenge, 22 de març del 2015

Sopar i visita al Palau de Requesens

Divendres era una data important, i per celebrar-ho vam anar amb la Laia a sopar i a visitar el Palau Requesens de Barcelona. És un sopar temàtic ofert per Sternalia, i que podeu trobar una mica més econòmic a les webs de descomptes habituals.

El plat fort de la nit és una genial visita històrica guiada per l'edifici, explicació genial, detallada i documentada per tots els racons de l'edifici, que actualment és seu de la Real Acadèmia de Bones Lletres, entitat també força desconeguda per un servidor, més acostumat als números que a la literatura...

La pluja ens va aigualir una mica l'inici de la visita, que comença amb una divertida rebuda de dos cavallers medievals, però ens va respectar la pujada a la torre des d'on vam poder veure una vista genial del centre de Barcelona de nit. Un molt bon sopar a les antigues cavallerisses del Palau i una actuació de malabars de foc de Drakonia van tancar una nit molt especial!

Una escapada que us recomano molt per passar una bona nit i conèixer millor la cultura i la història de Barcelona, que sovint tenim una mica oblidada.