dijous, 13 d’agost del 2015

Curs de parapent. Quart dia "Entrenúvols"

El quart dia comença una mica complicat. Durant la nit ha plogut, i quan ens llevem al matí encara cau alguna gota. La previsió era que es compliqués al llarg del dia però pot ser que s'hagi avançat la tempesta. Fem sessió de teoria i quedem directament a la tarda per veure si hi ha més sort. Aprofito el migdia per pujar a Sant Alís, a una cova que m'han explicat que hi ha. De baixada veig a la sortida nova com surten els Biplaça i em quedo a veure com surten.

A la tarda tenim sort i la nuvolada escampa, però ens deixa un ventot massa fort. Agafem les veles i anem al camp d'aterratge. L'Oriol (l'instructor) prova d'inflar amb la vela, però l'arrossega a estones, i és bastant ingovernable. Agafem una mini-vela que no es fa servir per volar, però que és molt didàctica per practicar inflades invertides (cara a la vela). 


Ens en sortim prou tot i que costa, hi ha alguna ratxa de vent forta, i això de frenar la mà contrària quan infles d'invertit costa d'assimilar. Al final l'acabo governant prou bé, tot i que amb una última ratxa que em tira planxat a terra! La previsió per demà és de bon temps al menys al matí, a veure si es compleix i podem volar. L'Adrià i el Bernart encara s'han d'estrenar!